torsdag 16 juni 2011

Sony Music Unlimited träffar Android, hoppas du vet inte varför "Qriocity" låter så bekant

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/sony-music-unlimited-hits-android-hopes-you-dont-know-why-qri/:
Sony gjorde inte en stor för att göra om ankomsten av sin Music Unlimited service på Android - kanske det är det faktum att marknaden för strömmande musik på mobila enheter blir lite trångt i dessa dagar, med nyanlända från Apple , Google , och Amazon . Eller kanske är det att omnämnandet av Qriocity, den tjänst som driver erbjudande, är fortfarande sannolikt att de lämnar en dålig smak i munnen av massor av folk, efter det att hela, ja, ni vet . Hur det än må vara, är den app nu tillgänglig som en gratis nedladdning för dem med Googles dessert-baserat operativsystem på sina mobiltelefoner, plus antingen $ 4 i månaden grundläggande eller $ 10 per månad premie plan.

[Tack, Archon810]

Sony Music Unlimited träffar Android, hoppas du inte vet varför "Qriocity" låter så bekant ursprungligen visades på Engadget , ons, 15 Jun 2011 21:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Polisen | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar