torsdag 16 juni 2011

Itri touchscreen-teknik kan du nypa till zoom boob rör av valfri storlek (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/itri-touchscreen-technology-lets-you-pinch-to-zoom-boob-tubes-of/:
Itri touchscreen-teknik kan du nypa till zoom boob rör av valfri storlek (video) Turning en vanlig gammal skärm till en multi-touch-affären är inte precis ett banbrytande bedrift, men vi är fortfarande dreglar över Industrial Technology Research Institute's (Itri) senaste pekskärm möjliggörare . Den Taiwan-baserade outfit visade nyligen upp en ny bifogad fil att folk över på Netbooknews fordran kan göra uppvisningar av alla storlekar touch-friendly. Vi berättade att lättstött-Feely tillbehör är fortfarande under utveckling, vilket betyder att det förmodligen inte kommer att drabba vårt vardagsrum något snart, men våra fingrar är stickningar bara tänker på möjligheterna. Hoppa på förbi paus för att se saken i aktion.

Fortsätt läsa Itri touchscreen-teknik kan du nypa till zoom boob rör av valfri storlek (video)

Itri touchscreen-teknik kan du nypa till zoom boob rör av valfri storlek (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 15 Jun 2011 23:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Netbooknews | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar