torsdag 16 juni 2011

Sony S1 och S2 tablets slå Europa i september?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/sony-s1-and-s2-tablets-hitting-europe-in-september/:
Förra gången vi hörde talas om en Sony tablet, företaget var den bekräftar våra misstankar om
förekomsten av S1 och S2 , vilket ger distinkta Android-enheter ett omfattande globalt tidsram frigörs i höst. Och nu har vi visat ett privat meddelande skickas från Sonys Marketing Group, belyser ett augusti förbeställa och en i slutet av september release-datum för en namnlös tablet från företaget, en tidslinje som är rätt i linje med vår första rapport om S1 . Enheten, enligt noteringen kommer att finnas tillgänglig via Sony Direkt, brittiska varuhuskedjan John Lewis, och en tredje ännu obekräftade-återförsäljare vid lanseringen. Tillgänglighet ska tydligen öppna efter jullovet. Anteckningen erbjuder inte upp mycket info om tablet, men det gör lovar att det staplar upp väl mot IPAD och ger upp några "unika design," vilket mycket väl kan hänvisa till S2: s clamshell - eller för den delen , är det S1 krökt rygg.

Sony S1 och S2 tablets slå Europa i september? ursprungligen visades på Engadget , ons, 15 Jun 2011 19:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar