tisdag 28 juni 2011

Gigabyte intron Llano-kompatibel A75 moderkort för DIY set (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/28/gigabyte-intros-llano-compatible-a75-motherboards-for-the-diy-se/:
Llano-baserade datorer är fortfarande sipprar sig in på marknaden, men om du är den företagsamma typen kan du bara upp och bygga din egen. Gigabyte just meddelat en familj med sju A75 serie av moderkort, som alla är kompatibla med AMD: s spankin nya Fusion A6 och A8 chips och A75 chipset. För att sammanfatta, Fusion A-serien kombinerar en diskret klass Radeon HD GPU och antingen en dubbel eller quad-core CPU på samma die, men alla A6 och A8 modeller är quad-core. Dessa 35 - och 45-watts chips är också stereoskopisk 3D-kapabel och stöd för USB 3.0, DirectX11, OpenCL / OpenGL, och både 1600MHz DDR3-minne och lägre effekt 1333 DDR3L minne. När det gäller moderkort, möjliggör de för 108 dB ljud med 7.1-surroundljud, och du kan använda Gigabytes Easy Tune 6 verktyg för att förverkliga Fusion löfte om överklockning. De använder också bolagets DualBIOS teknik för att förhindra underlåtenhet att göra BIOS korruption, medan varje USB-port har sin egen säkring för att förhindra port misslyckande. Hit källan länk för information om var man kan köpa och mosy på tidigare pausen för hela PR och en kort demo video.

Fortsätt läsa Gigabyte intron Llano-kompatibel A75 moderkort för DIY set (video)

Gigabyte intron Llano-kompatibel A75 moderkort för DIY set (video) ursprungligen visades på Engadget on Mon, 28 Jun 2011 11:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gigabyte | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar