tisdag 28 juni 2011

Mortal Kombat avslöjar för-framtiden betala för fightingspel DLC

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:

Mortal Kombat är ett av de bästa fightingspel att släppas denna generation. En djup förteckning över spelare favoriter på tecken väljer skärm, innehåll som är kul att spela med vänner eller till och med ensam-vilket är ovanligt i fightingspel och på PlayStation 3 finns det ens en roman 3D-funktion för spelare med nödvändig hårdvara. Vi gav spelet en "köpa" rating och stå fast vid det, det är en titel som kommer att imponera fans och nykomlingar.

Ur ett affärsmässigt perspektiv är dock Mortal Kombat en av de första fightingspel till fullo anamma den digitala kulturen vi lever i, med innehåll lovade prerelease en för-betala online strategi om du köper används, och efter utsättningen DLC som kommer i en vanlig takt . Heck, om du inte vill betala för tecken ett i taget, kan du även förbeställa DLC att spara lite pengar. Detta är ett spel som försöker att hålla oss engagerade (och betala) så länge som möjligt.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar