tisdag 28 juni 2011

Sonys nya VAIO Z ultraportabel bärbar dator med Power Media Dock hands-on

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/28/sonys-new-vaio-z-ultraportable-laptop-with-power-media-dock-han/:
Nu när vi har sett Sonys nya VAIO Z i sin läckra tryck skott, är det dags att möta verkligheten och lägga våra kliande händer på denna 13-tums ultraportabel bärbar dator, tillsammans med sin excentriska expansionen docka som förpackningar både en Blu-ray-enhet och en AMD Radeon HD 6650M grafikkrets (med 1 GB grafikminne). Precis som vi berättade i vår lilla birdie, sade dockan är kopplad till den bärbara datorn via Light Peak - en första för Sony - men det finns en hake: Sonys bara genomföra arkitektur och inte vid kontakten, så för tillfället, detta söta höghastighetsanslutning är endast kompatibel med dockning enheten och inget annat.

Hur som helst, här en snabb resumé: vad vi har här är en 1.18kg fjäderlätt maskin packning en 256GB SSD och 1,3 megapixel webbkamera, plus en matt LCD-display med upplösning på 1600 x 900 eller en extra 1920 x 1080. Oh ja, för en extra kostnad, du får några söta full HD åtgärder på bara 13 inches. Detta uppgraderade visa bra resultat i relativt mörka gränserna för pressen händelse, men hur det biljettpriser i direkt solljus återstår att se. Läs vidare för mer praktisk intryck.

Fortsätt läsa Sonys nya VAIO Z ultraportabel bärbar dator med Power Media Dock hands-on

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar