onsdag 27 juli 2011

AdSense För bilder Pixazza byter namn till Luminate, lanserar plattformen för i-bild Apps

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rAszsZxZ7iY/:

Pixazza, en Google Ventures-stödd fototaggning tjänst som har jämförts med en "AdSense for Images" är omprofilering som Luminate idag, och debuterade en ny plattform för i-bild apps.

Som vi har skrivit tidigare, gör Pixazza förläggare att identifiera, märka och matcha produkter som finns inom online bilder på sina webbplatser och sedan länka dem tillbaka till lagren av Pixazza nätverk av annonsörer. Tjänsten, som kan integreras i en webbplats genom att lägga en enda rad kod, ger konsumenten möjlighet att bläddra bland bilderna som visas på en webbplats och en mus över den för att avslöja information och priser om liknande produkter, och om så önskas, klicka för att köpa.

Genom företagets nätverk av publishers, når Pixazza nu mer än 150 miljoner unika användare per månad, och är att se en hastighet på 30 miljarder bild utsikt per år. Pixazza arbetar för närvarande med över 4000 förlag, däribland US Weekly, Hearst Digital Media och Access Hollywood.

VD Bob Lisbonne berättar att rebanding av företaget är ett försök att förmedla detta Luminate har en vision om att göra varje bild interaktiva, eller självlysande. En del av denna vision är utöver e-handel som ett engagemang i en app, och tillhandahålla andra interaktioner inom en bild. Lisbonne förklarar för oss att precis som telefoner utvecklats från röstsamtal till smartphones med apps, kommer bilder snart ge mer interaktion än bara åsikter.

Så när en konsument ser Luminate ikonen i hörnet av en bild, betyder det att bilden är interaktiv. Konsumenterna kan musen in i bilden och välj från en mängd olika bild apps. Dessa skulle kunna inbegripa möjligheten att dela en bild eller länk till Twitter, upptäcka statistik om deras favorit idrottsmän, se var du kan köpa liknande produkter till som figurerar i ett foto, tillgång till mer information om en viss händelse, läs mer innehåll om de människor eller platser presenterade i en bild, lyssna på musik eller se en filmtrailer med anknytning till en bild.

Företaget, s program kommer att spänna över ett antal kategorier, inklusive handel, information, socialt, organisation, reklam, navigering, public service, och presentation. För närvarande erbjuder Luminate plattform applikationer såsom Twitter Dela, Facebook Dela, och e-post program Andel som ger konsumenterna möjlighet att välja vad de vill inne i en bild och dela den med andra, en informations-app som heter Anteckningar som gör att publicister att snabbt och enkelt tag någon plats i en bild och lägga till relevant information för denna bild, en handel app som kallas produkter som gör det möjligt för konsumenterna att musen över bilden och interagera med taggar på bilden, och en Reklam app som ger förlagen ett sätt att placera r

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar