onsdag 27 juli 2011

BookBook iPhone 4 dubblar som plånbok, försök att lura miniatyr ludditer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/bookbook-iphone-4-case-doubles-as-wallet-attempts-to-fool-minia/:
Så du har accepterade slutligen det faktum att smartphones är inte en modefluga, men du är inte mindre oroad över att den speciella teknik-hatare i ditt liv kan få höften att du har övergivit läsa böcker för att kasta olycklig fågel . Du är vidare bekymrad över att du inte har plats i skinny jeans för både plånbok och en iPhone. Tja, det låter som Twelve South är BookBook iPhone 4 har du och dina löjliga smartphone-konvertering ångest omfattas. Den lilla läderinbundna hylsa inte bara masker din iPhone i vad som ser ut som en miniatyr bibel bindande, men också fungerar som värd för din plånbok innehåll. Om du är ute efter att lura folk att tro att du verkligen läser en liten lunta med titeln BookBook, kan ärendet bli din för $ 60 vid källan länken. Fullständig PR efter pausen.

Fortsätt läsa BookBook iPhone 4 dubblar som plånbok, försök att lura miniatyr ludditer

BookBook iPhone 4 dubblar som plånbok, försök att lura miniatyr ludditer ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 04:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Twelve South | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar