onsdag 27 juli 2011

Engadget kommer till din TV på Boxee, Roku, Yahoo och DivX från och med idag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/engadget-comes-to-your-tv-on-boxee-roku-yahoo-and-divx-startin/:
Samlas kring alla, samtidigt som du kan ha vant sig åt Engadget via webbläsaren eller någon av våra mobila applikationer , från och med idag är vi redo att komma hem på ännu ett sätt: på din TV. Starta om Boxee, Roku, Widgets Yahoo och DivX är ett nytt AOL HD-paket som inkluderar en kanal full av våra filmer klara för visning på stora skärmar. På så sätt när du vill att luta sig tillbaka och njuta av ett nytt hands-on-video, The Engadget Visa eller någon av våra andra material är det bara så långt bort som din fjärrkontroll, vilket förmodligen också din telefon, dator eller tablet. Det finns mycket mer att komma i framtiden - vi kommer att räkna ut ett i-app Screen Griper underkastelse verktyget på något sätt - men nu är vi glada över att ha en officiell uttag på några av de anslutna mest tillgängliga TV-plattformar ute . AOL HD-app kommer att börja dyka upp idag, kolla in galleriet för ett par skärmdumpar av oss på var och en av plattformarna.

Fortsätt läsa Engadget kommer till din TV på Boxee, Roku, Yahoo och DivX från och med idag

Engadget kommer till din TV på Boxee, Roku, Yahoo och DivX från och med idag publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 10:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AOL HD | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar