onsdag 27 juli 2011

Drift Innovation lanserar kompakt Drift HD, fortfarande upp för din extrema upptåg (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/drift-innovation-unveils-compact-drift-hd-still-up-for-your-ext/:
Fan inspelning extrema dödsföraktande stunts, men ändå hitta din aktuella hjälm cam bara för jäkla otymplig? Drift är kreativt heter Drift HD kan passa räkningen, eftersom företagets lyckats klämma i 170-graders synfält roterbar lins / LCD-combo från HD170 , till en 25 procent mindre paket. De nio megapixel 1080p skytten har också en uppsjö av omgjorda fästen, ett utbytbart objektiv och stöd för 32GB microSD-kort, gör det möjligt att hålla chuggin "där mindre kameror annars skulle ha kallat det avslutas. Anslutning knarkare kommer också att svimma vid införandet av mikro-HDMI och en 2.5mm mikrofoningång. Vi var inte precis slagna med HD170, men 369 $ makeover kan vara tillräckligt för att ändra våra sinnen. Om du dör för att ta reda på själv, kommer Drift HD finnas 31 augusti, men gör oss en tjänst och hålla ögonen på snön - vi vill inte att du ska sluta som den här killen .

Fortsätt läsa Drift Innovation lanserar kompakt Drift HD, fortfarande upp för din extrema upptåg (video)

Drift Innovation lanserar kompakt Drift HD, fortfarande upp för din extrema upptåg (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 00:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Drift Innovation (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar