onsdag 27 juli 2011

Akamai ser internet hastigheter klättra, dominerar Asien fortfarande bredband kapprustning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/akamai-sees-internet-speeds-climb-asia-still-dominates-broadban/:
Genomsnittlig bredbandshastigheter
Akamais årliga State of the Internet rapporten är laddad med alla möjliga intressanta, om inte särskilt förvånande, godbitar om både bred och smal-anslutningar över hela världen. Den stora nyheten? Den globala genomsnittliga hastighet har hoppat 23-procent från förra året, till 2.1Mbps. Hastigheter i god ol 'US-av-en ökade med 15-procent i genomsnitt 5.3Mbps, även om vi fortfarande försmäktar i 14: e plats på listan över snabbaste länder. Som väntat fortsätter Asien att dominera hastigheten loppet, med 61 städer i Japan bara göra topp 100-listan. Om du vill ha de snabbaste förbindelserna till staterna har att erbjuda måste du bege dig till San Jose och Riverside i Kalifornien eller i hemmet av Wu (det är Staten Island för er som inte har koll), som alla band med en genomsnittlig 7.8Mbps anslutning. Kolla in PR efter pausen och klicka på mer täckning länken för att hämta några diagram.

Fortsätt läsa Akamai ser internet hastigheter klättra, dominerar Asien fortfarande bredband kapprustning

Akamai ser internet hastigheter klättra, dominerar Asien fortfarande bredband kapprustning ursprungligen visades på Engadget on Mon, 26 Jul 2011 21:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar