onsdag 27 juli 2011

Keepin 'it real falska: iPhone 4 har en fläkt i Kina (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/keepin-it-real-fake-the-iphone-4-has-a-fan-in-china-video/:
Keepin 'it real falska: iPhone 4 har en fläkt i Kina
Med konkurrens som Samsung Galaxy S II visar oss precis hur tunn en telefon kan det iPhone 4 är inte riktigt ser så svelte som det en gång gjorde. Hur är en Apple-älskande gadget djävul tänkt att stanna troget i en tid som denna? Varför, genom att hålla sina telefoner bredvid något mycket, mycket tjockare. Ange "iPhone 4," vilket egentligen inte är en telefon, snarare en motordriven fläkt som tjänar till att hålla dig sval, inte ansluten. Som ni kan se efter pausen, kommer knappen Hem sparkar inte ut dig från en app, i stället sparkar som luftutsläpp-mover på högvarv, och även om du inte hittar den i din lokala Apple Store, snubbla över en av dessa plast tegelstenar i Shenzhen och det kommer bara kosta dig $ 10 eller så för att ta hem. Litet pris att hålla telefonen må bra om sig själv - fram till september i alla fall.

[Tack, Chris]

Fortsätta läsa Keepin 'it real falska: iPhone 4 har en fläkt i Kina (video)

Keepin 'it real falska: iPhone 4 har en fläkt i Kina (video) ursprungligen visades på Engadget on Mon, 26 Jul 2011 20:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIC Gadget | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar