onsdag 27 juli 2011

IEEE ger blanktecken internet ett steg närmare, kände vi nästan ett styng

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/27/ieee-brings-white-space-internet-one-step-closer-we-almost-felt/:
Kudos till IEEE för rusa detta nya " super-WiFi -standarden igenom så mycket snabbt till förmån för landsbygden med dålig Web Access. Speciellt "IEEE 802,22", det lovar för att få hastigheter upp till 22Mbps till enheter så långt som 60 miles från närmaste sändare. Hur är det möjligt? Tja, utnyttjar standarden noggrant delar av oanvänt vitt utrymme inom transmission band som ursprungligen var reserverade (och svartsjukt bevakade ) för analog TV. Dessa frekvenser finns för närvarande bara väsa och enstaka meddelanden från döda människor, men de en dag kan och bör fyllas med förhoppningar, ambitioner och Facebook-uppdateringar av landets folk som är mycket levande. Läs tecken i PR efter pausen.

Fortsätt läsa IEEE ger blanktecken internet ett steg närmare, kände vi nästan ett styng

IEEE ger blanktecken internet ett steg närmare, kände vi nästan ett styng ursprungligen visades på Engadget on Wed, 27 Jul 2011 09:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar