onsdag 27 juli 2011

SAP gör det nu möjligt för företag att lager Big data med Google Maps och Earth

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V8UyTKVONjE/:


Business mjukvarujättens SAP samarbetar med Google för att ge en uppdaterad programvara i sin BusinessObjects Explorer, som hjälper kunder att hantera och lagret stora datavolymer med Google Maps och Earth. Produkten ger SAP: s företag Analytics på toppen av interaktiva kartläggning och möjligheter satellit i Google Maps och Google Earth och ger kunderna ett sätt att visualisera, analysera och hantera "stora data" via Googles karta, satellit-och gatunivå åsikter.

SAP säger sitt Platsbaserade intelligens ger kunderna möjlighet att analysera sin verksamhet data i en geospatial sammanhang för att förstå "var" av sin information, såväl som globala, regionala och lokala trender och hur de påverkas av olika scenarier.

Till exempel kommer en teleoperatör kunna använda Google Earth och SAP-programvara för att utföra tappade ringa analys och lokalisera geografiska koordinaterna för felaktig torn. Eller en utrikesdepartementet av intäkterna kommer att kunna överlagra information som hushållet skatt på en karta över staten och gruppera den på länsnivå för att spåra de högsta och lägsta skattebaser. Och US Census data kan överlagras på en Google-karta över landet, grupperade efter stat och borrade ner på länsnivå.

Google erbjuder också företag Google Earth Builder, som låter användare ladda upp, bearbeta och lagra geografiska data i Google Cloud. Men SAP gör faktiskt företag att ta in Business Analytics och data i kartor och applikationer jorden.

Företag:
SAP
Startdatum:
1972

SAP Americas är ett dotterbolag till SAP AG, världens största affärssystem företaget och den tredje största leverantör av programvara totalt. SAP Americas Huvudkontoret ligger i Newtown Square, ...

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar