onsdag 27 juli 2011

Microsoft förnyar allians med SUSE, kastar 100 miljoner dollar i fickan förändring på Linux

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/microsoft-renews-alliance-with-suse-throws-100-million-in-pock/:
Microsoft <3s SUSE
Microsoft och Linux har inte alltid haft den vänligaste av rapporter, men för några år sedan beslutade folket i Redmond för att mysa till Novell och företaget fokuserad distro SUSE. Den tyska grenen av företaget önskade även Tux en glad 20 år förra veckan, i ett försök att ytterligare tina sina notoriskt kyligt förhållande. Nu Windows besättningen har beslutat att förnya sitt partnerskap med SUSE och har förbundit sig att köpa 100 miljoner dollar i teknisk support för Microsoft Enterprise kunder som också råkar vara som kör Linux boxar som en del av sin verksamhet. Det handlar inte om att sluta påstå att öppen källkod OS kränker flera av sina patent , men åtminstone de har lärt sig att umgås med ut att stämma varandra i glömska ... skillnad från vissa andra företag vi kunde namnet . Hosta . Kolla in hela PR efter pausen.

Fortsätt läsa Microsoft förnyar allians med SUSE, kastar 100 miljoner dollar i fickan förändring på Linux

Microsoft förnyar allians med SUSE, kastar 100 miljoner dollar i fickan förändring på Linux ursprungligen visades på Engadget on Mon, 26 Jul 2011 19:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar