söndag 17 juli 2011

Alienware M14x recension Roundup: en härlig blandning av balans och styrka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/alienware-m14x-review-roundup-a-lovely-blend-of-poise-and-power/:
Vet vad som händer när du delar skillnaden mellan en M18x och en M11x ? Den M14x, naturligtvis! Vi lyckades lite praktisk tid med Alienwares mellanhand redan i april, och nu webben i stort har haft en chans att spotta sina åsikter på det. I stort sett var kritiker överväldigande nöjda med prestanda, och knappast någon kunde hitta för många gnäll poäng Hot Hardware som delas ut en Redaktörens val emblem, och noterar att den 14-incher uppvisade en nästan perfekt blandning av bärbarhet och makt. - Det är inte ofta att en maskin som kan köra dagens senaste 3D-titlar kan också få fyra timmars batteritid. Efter att ha Optimus ombord är verkligen en välsignelse, men bara om alla föreslås också växer för en SSD att verkligen runda saker. Folk verkade också älska den uppenbara bristen på bloatware, och medan de $ 2.000 + prislapp var verkligen brant, den top-tier siffror det levererat definitivt hjälpt mildra slaget. Den långa och korta av det? Folk letar efter en fin balans mellan mobilitet och råa hästkrafter behöver inte leta längre, men du kan humor själv ändå genom att gräva i länkarna nedan.

Alienware M14x recension Roundup: en härlig blandning av balans och styrka publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 16 Jul 2011 21:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Laptop , Hot Hardware , CNET , VR-Zone | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar