söndag 17 juli 2011

US Army driver smartphone rättegången, kunde se "begränsad distribution" senare i år

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/16/us-army-runs-smartphone-trial-could-see-limited-deployment-la/:
US Army driver smartphone rättegången, kunde se "begränsad distribution" senare i år
Visst kan den amerikanska armén fortsätter att utveckla dyra egna prylar för användning i fält, eller de kunde göra övergången till (relativt) billig off-the-shelf smartphones. Det är en förändring som har varit vara för lite tid , och armén är nu i sluttampen av en sex-veckors studie på mer än 300 Android, iPhone och Windows enheter telefon för militärt bruk. Resultaten har varit lovande, enligt programmet regissören Michael McCarthy, som visar att yngre soldater som växte upp med smartphones och handdatorer är mycket bekväma att använda dem för militära ändamål.

Soldater på fältet kan texten GPS-koordinater, skicka bilder av sin omgivning, eller fil gemensamma rapporter direkt från sin telefon. Trots positiva resultat, har armén fortfarande några hinder att hoppa innan du tar steget - några av de telefoner som hade OS buggar, andra (specifikt, iPhone kör på AT & T) kunde inte få signal i New Mexico och Texas områden testning och ingen av enheterna var säker nog för användning i utlandsverksamheten. Armén överväger att binda telefoner till taktiska radioapparater för att kryptera sändningar, och testar egen behållare "cell torn i en resväska" utrustning för att säkerställa täckning i känsliga lägen. Den militära hoppas att driva ut begränsad spridning i år, och armén programchef Ed Mazzanti har sagt att de förväntar sig att välja två mobila operativsystem för officiellt bruk, påpekar att "iPhone och Android har tagits emot mycket väl." Visst kan använda flera plattformar att skydda soldater mot cyberattacker , men vi kan inte vara de enda som oroade armén är oavsiktligt avel en generation av fanboys med vapen, kan vi?

US Army driver smartphone rättegången, kunde se "begränsad distribution" senare i år ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 16 Jul 2011 19:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo | källa CNN |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar