söndag 17 juli 2011

Orphiro är elektrisk motorcykel: som en Harley, bara inte obnoxiously högt

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/orphiros-electric-motorcycle-like-a-harley-just-not-obnoxious/:
Det är säkert inte den första elektriska motorcykel till (tyst) crisscross vårt bord, men den självbetitlade Orphiro är säkerligen en av de elegantaste. Designad över i Holland som ett wide body alternativ till bensin-guzzling hawgs, bygger detta miljövänliga tvåhjuling på Li-ion batterier och en motor som driver en slutsumma på 72 volt. Den topphastighet på 75 miles per timme förmodligen inte skulle IRRITERA upp publiken i Sturgis, men kryssning för 60 fasta mil utan att använda en droppe av gas bara kan. Om allt går bra, bör vi se de första kommersiella versionen träffar trottoaren i september, men olycksbådande, det finns inget omnämnande av pris. Något säger oss att det kommer falla rakt i "om du måste fråga ..." kategori.

Orphiro är elektrisk motorcykel: som en Harley, bara inte obnoxiously högljudd ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 16:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Inhabitat | källa Orphiro | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar