söndag 17 juli 2011

Apple läckor Cinema Display uppdatera, retar dubbla skärmar Thunderbolt setup?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/17/apple-leaks-cinema-display-refresh-teases-dual-monitor-thunderb/:
Katten Apple är ur påsen, tydligen. Tack vare en läcka på sin webbplats, det finns bevis för att Cupertino är iordningställande en formell introduktion av Thunderbolt till fler enheter. Keen ögon från MacRumors har upptäckt produkter på plats nu sportsliga OSX Lion bakgrunder, bland annat, vad som verkar vara T-bult ansluten Cinema Display-skärmar . Bilderna visar hook-up inte längre verkar vara noterade, men den dubbla inställningen ovan se ser tjusig. Med tanke på Lion har fått ungefär två veckor kvar till bak huvudet och möta att släppas i juli , vi förmoda att det inte kommer att dröja länge förrän du kommer att kunna välja en liknande rigg. Nu kan vi gärna bara få en avbländning alternativ?

[Tack, Trey]

Apple läckor Cinema Display uppdatera, retar dubbla skärmar Thunderbolt setup? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Jul 2011 09:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mac Rykten | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar