tisdag 26 juli 2011

Apples patentansökan tar hårda nycklarna ur tangentbordet, lovar en plan yta lösning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/apple-patent-application-takes-the-hard-keys-out-of-the-keyboard/:
Apples ger oss en titt patentansökan i sin post-PC framtiden , och det ser ut hårt nycklar kommer att vara 2008. Den nyligen revelead arkivering visar upp en virtuell, platt tangentbord koncept för Cupertino linje av icke-iOS produkter som flirtar med metall, plast och glas formfaktorer. Med en kombination av piezoelectrics , haptisk feedback och akustisk puls erkännande, kommer dessa blivande designer ska kunna upptäcka fingret-bultande yta ingång. Om du är snabb att skriva typ, undrar du kanske hur siffrorna kommer att känna igen nycklarna syn osedda. Tja, det finns några lösningar för det. I sin metall och iterationer plast, jobb och co. planerar att stämpla eller mikro-perforera layouten på plats, medan deras glas motsvarighet skulle få ett grafiskt överlägg. Ansökan lovar också en LED-upplyst display för svårt att se förhållanden och införandet av capactive sensorer som möjliggör multi-touch-funktioner, så att du undviker EE Cummings stil mail. Naturligtvis program är inte nödvändigtvis ett tecken på ett bombsäkert produkt, men de som är intresserade kittlande deras fantasi kan ge källan länken en titt.

Apples patentansökan tar hårda nycklarna ur tangentbordet, lovar en plan yta lösning ursprungligen visades på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 22:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Synbarligen Apple | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar