tisdag 26 juli 2011

SanDisk Ultra SSD rubriken till återförsäljare, ger ungdomlig frodighet till åldrande datorer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/sandisk-ultra-ssd-heading-to-retailers-brings-youthful-exuberan/:
Vem har inte behövs för att uppgradera sin personliga arbetsstation när du ont om pengar? Vi har definitivt varit där. Som tur är, SanDisk erbjuder alla av oss som är lite ont om kontanter ett alternativ för att förbättra vårt åldrande datorer. Bolaget meddelade idag att dess senaste erbjudanden, Ultra SSD, är på väg ut till återförsäljare som vi talar. Lovande 280MB / sek läser tillsammans med 270MB / s skriv hastighet, de enheter ger en välkommen tune-up för, hm, erfarna maskiner. Slumpmässiga hastigheter på dessa diskar klockan i upp till 3Gb / s med tre storlekar: 60GB, 120GB och 240GB, från $ 130 till $ 450. Så spara dina extra lunch pengar, eftersom detta är verkligen ett trevligt sätt att blåsa nytt liv i din nuvarande set-up utan att gå helt pank. Vem vet, kanske du kan använda dessa dollar du kommer att spara på en del av detta . Liksom för hela nedsliten, omfattning ut PR efter pausen.

Fortsätt läsa SanDisk Ultra SSD rubriken till återförsäljare, ger ungdomlig frodighet till åldrande datorer

SanDisk Ultra SSD rubriken till återförsäljare, ger ungdomlig frodighet till åldrande datorer ursprungligen visades på Engadget on Mon, 26 Jul 2011 03:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SanDisk | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar