tisdag 26 juli 2011

Avatar Kinect träffar Xbox Live, din egen virtuella talkshow startar idag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/25/avatar-kinect-hits-xbox-live-your-own-virtual-talk-show-starts/:
Microsoft har pracka Avatar Kinect , eftersom CES långt tillbaka i januari, och du kan nu slutligen prova själv. Kinect Fun Labs gadget är tillgänglig som en gratis nedladdning för alla Xbox Live Gold-medlemmar från och med idag, och även icke-betalande Live-medlemmar kan prova det under en begränsad studie som löper fram till september 8th. Så vad är det? Delvis ett tech demo visar upp saker som nya ansiktsuttryck funktioner, men mest ett annat sätt för dig att tillhåll med några vänner på nätet - upp till sju i det här fallet, i ditt val av 24 virtuella miljöer. De som vill prova något annat lite annorlunda med Kinect kommer också att kunna hämta Kinect Tomtebloss 3D-program fingerfärg denna torsdag, även om det kommer att kosta 240 Microsoft Points.

Fortsätt läsa Avatar Kinect träffar Xbox Live, startar din egen virtuella talkshow idag

Avatar Kinect träffar Xbox Live, din egen virtuella talkshow startar idag publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 25 Jul 2011 23:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar