tisdag 26 juli 2011

Canon lanserar X Mark I Mus Lite par tio-siffrig räknare och Bluetooth-lasermus (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/canon-launches-x-mark-i-mouse-lite-pairs-10-digit-calculator-an/:

Har du någonsin tittat längtansfullt på musen, och noterar underutnyttjade inmatningsenhet fastigheter? Canon har, som ersätter den alltför outnyttjat utrymme med en inbyggd räknare i sin X Mark I Mouse, tillkännagav idag för folk i USA. (Om du kommer ihåg, vi tillbringade några kvalitet stunder med den här killen i Tyskland förra året på Photokina.) Combo-enhet ger användaren både en fysisk tio-siffrigt lägga maskin och ett numeriskt Bluetooth 2,0 knappsatsen som du kan använda sömlöst med en mängd olika applikationer, pad ersätta nummer nu frånvarande på många stationära och bärbara tangentbord. Företagets Kameran designteam hjälpte till att skapa hybrid inmatningsenhet, som också innehåller en trio av musknapparna och laser spårning. Canon meddelade också sin X Mark I knappsats, en full-size miniräknare med Bluetooth-stöd som drivs av antingen AAA-batterier eller en inbyggd solpanel. Båda enheterna kommer att vara tillgänglig för $ 60 i augusti och september, respektive, och kommer att levereras i både svart och vitt.

Fortsätt läsa Canon lanserar X Mark I Mus Lite par tio-siffrig räknare och Bluetooth-lasermus (video)

Canon lanserar X Mark I Mus Lite par tio-siffrig räknare och Bluetooth-lasermus (video) ursprungligen visades på Engadget on Mon, 26 Jul 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar