tisdag 26 juli 2011

RadioShack diken T-Mobile för Verizon, det händer switcheroo 15 september

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:
Tja, det verkar som T-Mobile är inte längre den vänlig nog villkor med Radio Shack att kalla det "The Shack". Återförsäljaren meddelade idag att det är slut sitt partnerskap med transportören till förmån för en ny med rivaliserande Verizon, som kommer att gå med nuvarande partners AT & T och Sprint. Den sista dagen för att köpa en T-Mobile telefon eller serviceplan på The Shack blir 14 september med Verizon rör sig i och inrätta butik redan nästa dag. Som Reuters noterar dock är övergången inte så förvånande -. Partnerskapet har tydligen varit både en olönsam en och en stenig en, med Radio Shack nyligen påstod att T-Mobile hade "väsentligt brutit mot" sitt kontrakt Medan det är en lite av ett slag för T-Mobile, verkar det röra sig fungera ganska bra för Radio Shack - sitt lager har redan skjutit upp mer än 20 procent idag på nyheterna.

RadioShack diken T-Mobile för Verizon, det händer switcheroo 15 september ursprungligen visades på Engadget on Mon, 26 Jul 2011 12:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mobile Burn | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar