lördag 2 juli 2011

Facebook för att lanseringen i-browser videochatt drivs av Skype?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/02/facebook-to-launch-in-browser-video-chat-powered-by-skype/:
Microsofts $ 8500000000 förvärv av Skype har inte stängt än, men det ser ut som Redmond redan arbetar bakom kulisserna för att göra tjänsten ännu mer utbredda. Enligt vissa anonyma källor intervjuad av TechCrunch, är Facebook kommer att införa videochatt nästa vecka, och att tjänsten kommer att drivas av ingen mindre än Skype. Och medan tjänsten kommer att vara webbaserad, är det också sagt att inkludera en stationär komponent. Vi skulle säga inget av det låter för fantastiska - videosamtal skulle vara en logisk förlängning av Facebook chat, en nd låt oss inte glömma $ 240.000.000 Microsoft investerat i området redan 2007. Vad mer, skickade Facebook ut inbjudningar till ett event nästa vecka, där Mark Zuckerberg var klart outfit skulle presentera en ny produkt från Seattle team. Det är i Microsofts bakgård, naturligtvis, inbjuder själva chatten ikoner på dem, och mest påtagligt har att Seattle kontoret har knäppa upp ingenjörer som specialiserat sig på stationära datorer. Totalt som ger upp till en sannolik sann historia för oss, men vi kommer inte veta säkert förrän lång, Beachy helg är igenom.

Facebook för att lanseringen i-browser videochatt drivs av Skype? ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 Jul 2011 17:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar