lördag 2 juli 2011

MoviePass blir utsparkad från teatrar innan det kan få en biljett

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:
AMC Här är en dålig idé: tillkännage en beta köra för din rabatt prenumeration filmen Biljettservice, men försummar att informera den 21 San Francisco-baserade teatrar noterade att de är en del av det roliga. Det är i huvudsak vad Landmark, AMC, biografer kamera, och Big Cinemas hävdar MoviePass gjorde tidigare i veckan, och pojken har säden börjat pop. Enligt The Wrap och Variety var kedjorna inte glad att få reda på att MP hade arbetat med ömsesidiga partner MovieTickets.com att sätta entré priser utan deras samtycke, den spännande godbit här är att trots den låga kostnaden för konsumenterna, teatrar skulle ändå betalas fullt tillträde. MoviePass hade hoppats att få mer stöd med testfasen, men det ser ut som kommer att vara på paus för ett bra tag. Inga ord om huruvida beta kommer att se en omläggning, men du hittar mer information i länkarna nedan, och ett PR genmäle från AMC förbi paus.

Fortsätt läsa MoviePass blir utsparkad från teatrar innan det kan få en biljett

MoviePass blir utsparkad från teatrar innan det kan få en biljett ursprungligen visades på Engadget , lör, 2 juli 2011 11:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den Wrap (1) , (2) , Variety | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar