lördag 2 juli 2011

Verizon uppgifter avgifter läcka fortsätter, $ 30 tjudra för 4G kunder

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/02/verizon-data-charges-leak-continues-30-tethering-for-4g-custom/:
Skanningen påstår ovan för att visa en Verizon kund broschyr som kommer att visas i butik nästa torsdag, avslöjar ingenting utöver den detaljerade läcker vi redan rapporterat men åtminstone ge några lugnande plisserade bekräftelse av de framträdande detaljer. Nya kunder kommer att stängas av från den lyckliga land obegränsad data, och kommer istället att behöva hosta upp stegvis månadsavgifter från $ 10 för 75 MB upp till $ 80 för 10 GB, plus en extra $ 20 för tjudra rättigheter. I en separat tur att denna historia, hör vi att kunder som vill tjudra till en 4G handenhet måste betala $ 30 per månad för att hålla Big Red lycklig. Detta kan komma som en chock om du har levt upp det på den fria tjudra erbjudande som slutar nästa vecka, men vi hade en stark aning att det skulle komma. Dessutom är det inte bara dåliga: de 30 dollar får du obegränsad data på snabbaste LTE-nät runt, medan 20 $ besättningen måste nöja sig med bara 2 GB per månad.

[Tack, Verizon Guy]

Verizon uppgifter avgifter läcka fortsätter, $ 30 tjudra för 4G kunder som publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 2 juli 2011 15:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DroidLife , PPCG | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar