lördag 2 juli 2011

Samsung droppar (en) Apple patent countersuit

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:

Efter att Apple stämt Samsung redan i april över hävdar att det koreanska företagets Galaxy linje av smartphones och tablets lurade Apples iPhone mjukvara, hårdvara och patent design, sköt Samsung tillbaka. Det in stämningar mot Apple i Europa och Asien , och det ingav en countersuit patentintrång mot Apple här i USA.

Rättegången fick snabbt rörigt, med båda sidor kräver tillgång till outgivna prototyper av de andra maskinvara som en del av målet och skjuter bort anklagelser om trakasserier på sina motståndare. Men i dag rapporterades det att Samsung valt att släppa sin amerikanska countersuit.

Enligt Bloomberg , som fick tag i en Samsung rep i ​​Seoul, var fallet faktiskt avfärdas den 30 juni. Uppsägning kommer att "strömlinjeforma" Samsungs juridiska ärendena enligt rapporten, men Samsung kommer att fortsätta sina utomeuropeiska fall och fortsätta att åtala en tidigare USA-målet mot Apple.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar