lördag 2 juli 2011

Facebook Ingenjörer Bygg Google + Inspirerad Facebook Hack

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zL9CSZc6fZY/:

Med många hävdar att Google + är tungt Facebook påverkas Facebook ingenjörer Vladimir Kolesnikov , Peng Fan , Zahan Malkani , Brian Rosenthal har vänt växeln och tagit inspiration från romanen Google cirklar design med Circlehack , ett mycket enklare verktyg för att bygga Facebook-vän-listor.

Just nu det enda sättet du kan skapa listor på Facebook är genom att gå till Friends sida, klicka på Konto rullgardinsmenyn, klicka på "Redigera Vänner" och sedan igen på "Skapa en List" och en massa andra besvärliga saker .

Det är en enda röra, men avgörande om du vill uppnå samma korniga dela funktioner som Google + på Facebook (vilket du kan göra genom att gå till "Sekretess Inställningar" klicka på "Anpassa" och sedan under "Gör detta öppna för att" klicka oh helvete bara Googla det ).

Även Circlehack inte har alla design funktioner i Google + t.ex. cirklar dina vänner är medlemmar inte lyser på sväva och du kan inte automatiskt Grupper eller sekretessinställningar i app, det är en början, åtminstone för Facebook.

Bra spelat killar, väl spelat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar