tisdag 5 juli 2011

Google avbryter tillfälligt Realtime sökning tack vare löpte Twitter hantera

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-temporarily-suspends-realtime-search-thanks-to-expired-t/:
Om du märkt en tydlig brist på tweetage i dina sökresultat från Google igår, du var inte ensam. Det visade sig, företaget har tillfälligt avbrutit sitt Realtime sökfunktion, som en del av sitt pågående Google + lansering . El Goog gjorde tillkännagivandet, ironiskt nog, i form av en tweet, som förklarar att den behöver tid för att integrera Google + inom sitt sociala nätverk baserade sökverktyg, men utan att erbjuda en viss tidsperiod. Mountain View avslöjade senare ytterligare detaljer med följande uttalande, som ges till Search Engine Land:
Sedan oktober 2009 har vi haft ett avtal med Twitter för att ta med deras uppdateringar i våra sökresultat genom ett speciellt flöde och att avtalet löpte ut den 2 juli. Även om vi inte kommer att ha tillgång till denna speciella foder från Twitter, information om Twitter som är offentligt tillgängliga för våra sökrobotar kommer fortfarande att vara sökbara och upptäcka på Google.
Twitter erbjuds en lika tvär förklaring, sa att den skulle fortsätta att ge tweet integration med företag som Microsoft och Yahoo, men tillade att det fortfarande fungerar med Google i "många andra sätt." Googles Social Search , under tiden, fortsätter att fungera, men har berövats alla Twitter uppgifter. Inga ord ännu om huruvida de två sidorna har inlett förhandlingar, men när de gör det, kommer mänsklighetens öde säkert att bli hängande i balans.

Google tillfälligt avbryter Realtime sökning tack vare löpte Twitter hantera publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 5 jul 2011 09:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Search Engine Land | källa @ GoogleRealTime (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar