tisdag 5 juli 2011

Google Maps-drivna utbildning cykel simulerar Tour de France, vägrar att tala engelska

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-maps-powered-training-bike-simulates-tour-de-france-refu/:
Dålig Frankrike. Nationen mest känd för sin mat och vin har bara ett fåtal stora sportevenemang att kalla sin egen, men vi - stora, feta och lata Amerika - har pwned dess mest ikoniska en i sju år. Det arvet fortfarande kan leva på - om du inte har något emot sprita ut $ 1299 och svettas över hela vardagsrumsgolvet, alltså. Drivs med Google Maps och tippad som officiell tränare för Le Tour de France, kommer en Pro-Form cykel utbildning så hardcore, det ännu simulerar gropar. Ok, gjorde vi den sista delen upp, men det gör att du kan känna bränna av 24 förinställda kurser, eller någon av dina egna straffa designen . För de ultra-begåtts inomhus entusiasten finns det även intelligenta vindmotstånd och en 20-procentig lutning / nedgång funktion som kommer att matcha upp-och nedgångar i verkliga livet utomhus cykling utan besväret av själva utomhus. Ärligt talat, det är lite mycket och vi kan inte riktigt se det tar fart med nyårsafton upplösning set, men om du alltid velat att mc är bakdelen, detta är din tränare.

Google Maps-drivna utbildning cykel simulerar Tour de France, vägrar att tala engelska ursprungligen visades på Engadget on Mon, 5 juli, 2011 07:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pro-Form | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar