tisdag 5 juli 2011

Google + iOS App redan lämnats in för Apples godkännande, säger anställd

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-ios-app-already-submitted-for-apples-approval-employee/:
I Android-användare kunde lägga vantarna på en Google + app så snart det sociala nätverket startade har iOS användare hittills lämnats kvar ute i kylan, med knappt en själ att "hänga ut" med. Lyckligtvis för dem, dock kan deras mödosamma veckan och den långa väntan kan komma till ett slut, nu när Google + har ansökt om App Store medborgarskap. Bekräftelsen kom igår från Erica Joy, en Mountain View anställd som delade nyheten på sin Google + profil. Enligt Joy har ca redan lämnats in för godkännande och lämnar det upp till Apples äldstes råd att ge ja eller nej. Joy inte ange exakta datum för Google ansökt om iOS post (säger bara att det hände före gårdagens inlägg), inte heller hon spekulerar om när app kan ratificeras. Men om det inte är spetsad med politisk retorik eller förpackning en ordbok , bör Google + segla igenom godkännandeprocessen ... kanske .

Google + iOS App redan lämnats in för Apples godkännande, säger anställde ursprungligen visades på Engadget on Mon, 5 juli, 2011 09:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Beatweek Magazine | källa Erica Joy (Google +) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar