tisdag 5 juli 2011

Microsoft och Wistron komma till rätta i royaltyavtal, Android och Chrome OS riktade nu

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/05/microsoft-and-wistron-come-to-terms-in-royalty-agreement-androi/:
Vi ser en kraftig ökning i Microsofts obevekliga strävan efter licensavtal mot bakgrund av tidigare patent-intrång . Wistron Corp , en spinoff från Acer, är det senaste företaget att göra ett avtal med Microsoft i en rad stämningar och sammandrabbningar royalty som är spännde loppet av två månader. Samtidigt som vi har sett Android leverantörer som Itronix och Velocity Micro kommer till avtal med folk i Redmond, liksom andra som Motorola och Barnes & Noble bli rättssal foder, detta är första gången Chrome OS har varit riktade. Wistron är ett ODM (Original Design Manufacturer) som förser andra företag med datorer, tablets och e-läsare med antingen Google OS, så det är inte nödvändigtvis en överraskning att det anmält sig till Microsoft rättegången plan för förebyggande. Knapphändig information finns bortsett från det faktum att royalties samlas som följd. Nu när Chrome är inblandade, inte bara visar att Team Ballmer inte backar, verkar det att ha ännu fler företag i hårkorset - vi bara undrar vem som är nästa på listan. Full (om än kort) PR efter pausen.

Fortsätt att läsa Microsoft och Wistron komma till rätta i royaltyavtal, Android och Chrome OS riktade nu

Microsoft och Wistron komma till rätta i royaltyavtal, nu Android och Chrome OS riktade ursprungligen visades på Engadget on Mon, 5 Jul 2011 15:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar