tisdag 5 juli 2011

Microsoft ger upp "lyckades köra" källkod, kommer tillbaka till platsen affärssystem

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/05/microsoft-offers-up-managed-driving-source-code-gets-back-to/:
WiFi-sniffning - alla stora tech jättens gör det. Men det är för ditt eget mer målinriktat, platsbaserade bra ... De svär. Det är en välbekant historia som såg Google får serveras i Frankrike och Storbritannien för sin flotta av data-insamling Street View bilar, och hade Apple misstag lagra användarnas geografiska information okrypterad på deras telefoner. Med tanke på historien, är det inte förvånande att se Microsoft gå på offensiven genom att erbjuda upp källkoden från sin egen "lyckades köra programmet: de bilar som samlar WiFi, GPS och celldata tornet. Med koden ute i det fria, MS kan enkelt kringgå anklagelser om personuppgifter-mining och fortsätta sin satsning på att förbättra det lokala söktjänster. Flytten är ytterligare bevis för att Ballmer-ledda bolaget avser att ta användarnas integritet på allvar, efter att redan ha stoppat spårning av enskilda Windows telefoner i maj. Plats medveten enheter är en oundviklig del av vår sök-assisterad liv, vi önskar bara att de alla kom med en jätte opt-out-knappen.

[Bild kredit via WinRumors ]

Microsoft ger upp "lyckades köra" källkod, kommer tillbaka till platsbaserade verksamhet ursprungligen visades på Engadget on Mon, 5 Jul 2011 08:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Microsoft blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar