tisdag 5 juli 2011

Skype 5,2 för Mac har anlänt, Comes With koncernen skärmdelning och videosamtal

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6Q0o3k-vWuc/:

Rätt i hälarna på släppa Skype 5.5 för Windows , med djupa Facebook-integrering , har företaget rullade bara ut en ny version av sin röst-och videosamtal programvara lösning för Mac.

Skype 5.2 för Mac är tillgänglig nu och är mycket mer värt nedladdningen än den uppdaterade 5,1 versionen av beta Mac-program släpps tillbaka i november 2010 .

Med den nya versionen, Skype för Mac -användare kan inte bara göra samtal till en video (som redan finns i beta-produkt), men också dela sina skärmar under sådana samtal.

Skärmdelning finns redan tillgänglig gratis på en en-till-ett Skype-samtal, men möjligheten att dela dokument, bilder, presentationer och whatnot med flera personer i en session tar produkten till en annan nivå enligt min uppfattning, särskilt för småföretagen .

En varning: att dra fördel av gruppvideosamtal och skärmdelning, måste ett eller flera samtal deltagare har ett Skype Premium -abonnemang.

Sådana abonnemang kostar mellan $ 4,49 och $ 8,99 per månad. Du kan också få ett dagskort för $ 4,99 om du bara använder produkten då och då.

När du använder den nya produkten, kommer du att märka baren samtalsstyrning nu videofunktioner när du multi-task under ett videosamtal så att du kan fortfarande se den person du pratar med, liksom att kunna hänga upp eller stänga av ljudet samtalet även när du är i ett annat program.

Slutligen har Skype gjort det lättare att hitta dina mest aktiva konversationer under "Recents" i sidofältet, och lagt till en historia där användarna kan se dem som är mindre aktiva.

När Microsoft förvärvade Skype för $ 8500000000 tidigare i år, lovade de att företaget skulle "fortsätta att investera i och stödja Skype-klienter på icke-Microsoft-plattformar".

Skype i förra veckan uppdaterat sin Android-applikation för att stödja videosamtal via 3G och WiFi samt, och vi har hört att Facebook kommer att rulla ut en ny i-webbläsaren produkt videochatt , som drivs av Skype, inom kort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar