tisdag 5 juli 2011

Google Videos uthyrning app gör flyktig cameo i marknaden, förebådar på ett nära förestående släpp

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/google-videos-rental-app-makes-fleeting-cameo-in-market-portend/:
Den ursprungliga Google Videos kommer att vara mäktiga snarstucken om detta. Det har inte bara uthärdat upprepade försök på sitt liv efter Big G: s förvärv av YouTube, men nu är det väldigt identitet har förödmjukande kopieras och klistras in på en helt annan service. Den nya Google Videos är en film hyra app som kommer att ge Android-användare i USA mobil tillgång till 3000 + premie titlar som redan finns att hyra på ett skrivbord. Hittills har ingen kunnat bryta ut popcorn förutom ett fåtal lyckliga Xoom ägare , men igår kväll App mystiskt blev tillgängliga för alla andra i Android Market också. Tyvärr var de snabba triggers som lyckades installera programmet innan den försvann belönas med en fängslande följd av server fel, men åtminstone det ger oss hoppas att den verkliga affären kommer att vara med massorna på kort tid. Google Video är död, länge leve Google Video.

Google Videos uthyrning app gör flyktig cameo i marknaden, förebådar en nära förestående släpp ursprungligen visades på Engadget lör, 4 jul 2011 18:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Arena | källa Android Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar