lördag 17 september 2011

4G Samsung Galaxy S II X kommer till Telus, fortfarande lika enorm som någonsin

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/4g-samsung-galaxy-s-ii-x-coming-to-telus-still-as-herculean-as/:
Det verkar som om Samsung Hercules namn inte kommer att leva vidare inom mobil vanära, trots allt. Kanadensiska bärare Telus är nu den andra (och sista) företaget att sprida den grekiska guden titeln till förmån för den mer traditionella Galaxy S II moniker - om än med sin egen unika twist, förstås. Företaget har fått en officiell sida upp för sitt kommande flaggskepp, döpt till "4G Samsung Galaxy S II X." Snacka om en munsbit, eller hur? Enheten speglar T-Mobiles version ganska nära, förbättra på den ursprungliga modellen med en 4,5-tums Super AMOLED Plus display, HSPA + nedladdningshastigheter på upp till 42Mbps och - här är där det blir intressant - en 1,5 GHz dual-core CPU. Vi är fortfarande osäker på chipmaker ansvara för att stödja AWS 4G-radio, men våra pengar är på Qualcomm APQ8060. Den ständigt frustrerande "kommer snart" är fäst vid sidan, vilket verkar vara ganska vanligt med nya telefoner nyligen, oavsett, vi föreställer tillräckligt många människor kommer att vara villiga att förlåta och glömma när deras framtida leksak bestämmer sig för att dyka upp.

4G Samsung Galaxy S II X kommer till Telus, fortfarande lika enorm som någonsin ursprungligen visades på Engadget fre, 16 Sep 2011 21:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Telus | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar