lördag 17 september 2011

Dålig försäljning kan ha RIM laddar för Playbook brand salu

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OUmgiYF2Phs/poor-sales-may-have-rim-gearing-up-for-playbook-fire-sale.ars:

Research in Motion kan vara redo att hugga priser på sin BlackBerry Playbook under den närmaste framtiden: 16GB modellen säljs till halva priset till anställda i cellen transportören Rogers i Kanada, enligt Boy Genius Report . RIM erkände det skulle börja sänka priserna under sitt resultat ringa igår, men detaljerna om erbjudanden till konsumenter har ännu inte avslöjat.

Den 7-tums Playbook var inte väl emot vid lanseringen i april, när det var prissatta som börjar på $ 499 för en 16GB WiFi-endast modell. Sedan dess har Sprint avbokning planerar att genomföra en 4G version av Playbook, och RIM meddelade under sin vinst kallar torsdag att färre än 200.000 enheter har levererats, ungefär samma som HP styrplattan innan dess allt-måste-go 99 $ försäljning.

RIM konstaterade under samtalet att det planerar att släppa priset på Playbook att motivera försäljning och nedskärningarna har redan sipprat ut till anställda i Rogers. Arbetarna kan få tag på 16GB modell för CAN $ 249, upp till den största 64GB modellen för CAN $ 399.

Bolaget har inte sagt säkert att dessa priser kommer att gå över till konsumenterna, och det är fortfarande uttryckte viss tillförsikt att nästa version av tablet är QNX-baserat operativsystem kommer att driva konsumenternas intresse (som skulle införandet av infödda e-post och kalender apps). RIM planerar att tillkännage en bana för Playbook samt QNX-baserade BlackBerry smartphones på DevCon i oktober. Men vi skulle hålla halv ett öga på flash-försäljning platser, ifall det finns en annan tablet galna streck .

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar