lördag 17 september 2011

Targus att släppa nya WiFi PAN-utrustade Laser Mouse i september, vänder Bluetooth fågeln

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/17/targus-to-release-new-wifi-pan-equipped-laser-mouse-this-septemb/:

Tillbaka i 2008, Ozmo enheter paras ihop med Intel för att få sin WiFi PAN (WiFi Personal Area Network) Teknik i strömsnåla enheter . Snabbspola framåt för att några år senare, tack för ett nytt partnerskap med Targus och gör dig redo för den första av dessa Bluetooth-mindre kringutrustning nå marknaden. Företagets nya tillbehöret lagkamrat planerar att lansera en linje av WiFi-Laser möss som införlivar OZMO2000 chip, med den första musen för att träffa någon gång i september. Den outgivna AMW58US modellen kommer att ansluta direkt till datorns WiFi-mottagare och rymmer en fyra-vägs rullningshjul, laser-sensor och kompatibilitet för Windows 7 - batterier ingår. Det finns ingen förbeställning sida tillgänglig för tillfället, så du bara att sitta tight och vänta ut den. Officiell PR väntar efter pausen.

Fortsätt läsa Targus att släppa nya WiFi PAN-utrustade Laser Mouse i september, vänder Bluetooth fågeln

Targus att släppa nya WiFi PAN-utrustade Laser Mouse i september, vänder Bluetooth fågeln ursprungligen visades på Engadget , lör, 17 Sep 2011 04:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar