lördag 17 september 2011

Evolta roboten att ta på Ironman Triathlon, erövra kursen i en vecka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:
Panasonics lilla batteridrivna bot som kunde, den Evolta har samlat vår uppmärksamhet flera gånger under åren. Det är redan klättrade ut ur Grand Canyon och gick 500km från Tokyo till Kyoto , men tydligen inte var tillräckligt för att bevisa det och dess namne batterier sanna duglighet. Den här gången Panasonics sätta tre av robotar genom Ironman på Hawaii, och de har en vecka att simma 2,4 miles, cykel 112 och köra en 26,2 mil maraton. Till skillnad från meatbags körs loppet som en dag till slut, robotarna får en vecka - trots att de kommer att göra sin grej 24 timmar om dagen medan bara ta pauser för att ladda sina tre AA-batterier. Nyfiken? Tävlingen startar den 23 oktober, så det finns gott om tid att titta på lämpligt dramatisk video som förklarar den utmaning det triumvirat av små triatleter efter pausen.

Fortsätt läsa Evolta roboten att ta på Ironman Triathlon, erövra kursen i en vecka

Evolta roboten att ta på Ironman Triathlon, erövra kursen i en vecka ursprungligen visades på Engadget , lör, 17 Sep 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Huffington Post | källa Panasonic | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar