lördag 17 september 2011

Windows 8 på en bärbar dator på djupet Preview (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/windows-8-on-a-laptop-in-depth-preview-video/:
Mindre än 24 timmar efter det gick live på Microsofts webbplats, Steve Ballmer rapporterade en jättestor 500.000 nedladdningar av Windows 8 Developer Preview. Det är en halv miljon exemplar, om inte ivriga Windows fans. Tja, kan du räkna oss bland dem. Även om vi bjöds på några privata hands-on tid med en tablet optimerat för OS, hade vi inte, fram tills nu haft en chans att använda den på en bärbar dator - dvs datormiljö där vi tillbringar större delen av vår tid , och den där vi är mest vana vid att se i Windows, i synnerhet.

Under de senaste tre dagarna har vi gjort just det: att bekanta sig med Windows 8 med fornstora mus-och-tangentbord combo. Och medan det kanske läsas som en redundant uttalande (? Vad senaste versionen av Windows har inte ryms en markör), är Vinn 8 en märklig ras - Det är den första versionen av operativsystemet där finger ingång var inte i efterhand, men en första klassens medborgare. Det är uppenbart att den här gången är Windows optimerad för kontakten, men vi var tvungna att undra om att Windows Phone-inspirerade UI skulle presentera en brant inlärningskurva, om det skulle vara i vägen medan vi försökte gå som vanligt. Så hur är att arbeta för oss? Det räcker att säga, vi är inte i Kansas längre, så hitta din mest bekväma stol och träffa oss efter pausen - vi har ack så många detaljer att utforska.

Fortsätt läsa Windows 8 på en bärbar dator på djupet Preview (video)

Windows 8 på en bärbar dator djupgående förhandsvisning (video) publicerades ursprungligen på Engadget fre, 16 Sep 2011 17:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar