lördag 17 september 2011

En "Late 2011 iMac" uppdatera kan vara nära förestående

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jRN0_eRPvx0/a-late-2011-imac-update-may-be-imminent.ars:

Här är en udda detalj märkte vi när du tar en närmare titt på Apples Knowledge Base-artikel som förklarar hur flera bildskärmar kan eller inte kan anslutas till nuvarande Mac-datorer. Den listar både "mitten av 2011" och "Late 2011" versioner av Thunderbolt-utrustade iMac. Såvitt vi vet har dock Apple släppte inte eller ens aviserat en iMac för slutet av 2011, vilket indikerar att ett sådant uttalande kan vara precis runt hörnet.

Vad en potentiell iMac uppdatering kan inkludera på denna punkt är svårt att säga. Apple kunde stöta raden med Sandy Bridge-processorer, ungefär som det förväntas göra för MacBook Pro under de närmaste veckorna. Men det verkar mer sannolikt Apple kanske funderar på att använda de kommande sex-core Sandy Bridge E-processorer , som är tänkt att släppas i mitten av november.

Den Sandy Bridge E-processorer är fyra eller sex kärnor hyper gängade varianter av det befintliga Sandy Bridge processorer. De främsta fördelarna med E-serien är klockfrekvenser som når till nästan 4GHz i Turbo-läge, en större L3-cache och en fyra-kanals minneskontroller som skulle erbjuda möjligheten att lägga mycket mer RAM-minne i en iMac. Dess medföljande X79 chipset stöder även 2x16 upp till 4x8 PCI Express-grafik och Intel Rapid Storage Technology RAID-kontroller.

Apple kan ha en tuff tid examensplugg all den kraften till iMac allt-i-ett chassi, dock. Chipet är TDP maxar vid 130W och använder en valfri slutna systemet vattenkylning . Ändå kan en kille dröm, kan inte han?

UPPDATERING: Så, våra vänner på Macworld och MacRumors noterat att Apple tydligen hänvisar till utbildning endast 21,5 "iMac som " Late 2011 "Men gör det inte är utrustade med en Thunderbolt-port, så bör det inte vara kompatibel med alla. Thunderbolt visar, än mindre två av dem. (Ärligt talat, skulle vi inte betrakta augusti som "sent" i år heller.)

Eftersom vi vet inte vad tycker om fel och det är fredag ​​kväll-we're bara gå tillbaka till vår sex-core iMac drömmar.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar