lördag 17 september 2011

Vecka i Apple: masochist utgåva

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GA8h55NNECg/week-in-apple-masochism-edition.ars:

Vi kan vara mer än halvvägs in i september utan traditionella Apple evenemang än planerat, men det betyder inte att nyheten har gått långsamt. Det finns fortfarande mer iPhone 5 rykten, särskilt som de avse övergång av IOS 5 och möjliga Sprint kompatibilitet. Vi diskuterade också en potentiell MacBook Pro processor bula, Apples fall mot Samsung i Tyskland, och skrev om våra erfarenheter med att jobba på IPAD för en hel dag. Behöver komma ikapp? Du har kommit till rätt ställe.

Masochist mig? En Ars författarens iPad-only arbetsdag : Hur lätt är det att slutföra en full arbetsdag medan bara använder iPad? En intrepid Ars redaktör får veta att-överraskning!-Det är faktiskt genomförbart.

Är detta "iPhone 5" skärmskydd ett förebud om nya iPhone design? : En ny skärmskydd som är förmodligen för iPhone 5 matcher tidigare beskrivningar av ett "radikalt" annorlunda formfaktor.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar