lördag 17 september 2011

Mix Master Handskar att hålla händerna varma, kontrollera din iPod. Q-bert vantar fortfarande MIA (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/17/mix-master-gloves-keep-your-hands-warm-control-your-ipod-q-ber/:
Burton Mix Master Handskar
Det finns massor av alternativ för att hålla siffrorna toasty medan du ta del av musiken på din iPhone eller iPod, men de flesta av de som fortfarande kräver att du fiskar enheten ur fickan för att hoppa över att Audioslave spår som smög där. Burtons Mix Master handskar hoppa över allt som fysisk interaktion nonsens genom att sticka en trådlös fjärrkontroll på baksidan av en av vantar. Du ansluter bara en liten dongel i din iDevice och det par upp med musik-kontrollerande hand slitage. Självklart, om du inte är den ytterst lata typen, kan du sy ett par cent värde av ledande tråd i alla vanliga par handskar och undvik att hosta upp $ 160 för Mix Masters. Om du fortfarande nyfiken finns en video efter rasten.

Fortsätt läsa Handskar Mix Master hålla händerna varma, kontrollera din iPod. Q-bert vantar fortfarande MIA (video)

Mix Master Handskar att hålla händerna varma, kontrollera din iPod. Q-bert vantar fortfarande MIA (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 17 Sep 2011 05:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Red Ferret | källa Burton | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar