lördag 17 september 2011

Verizon börjar "optimera" (läs: strypning) nätverk för de uppgifter hungriga användare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/16/verizon-starts-optimizing-read-throttling-network-for-the-m/:
Vi kan inte säga att vi inte inte varnades eftersom Verizon uppdaterade sin väg datapolicy tillbaka i februari , men det är ändå ett slag i magen för att höra sitt "nätverk optimering" planen trädde i kraft igår. En ny politik sida påpekade Droid-Life förklarar hur politiken påverkar bara "topp 5 procent av uppgifter användare med 3G-enheter på obegränsad data planer" (LTE och nivåindelad dataanvändare är i klar) genom att hantera sina hastigheter när den är ansluten till torn har det bedöms är överbelastade. Dessa villkor, som kallas nätverk intelligens genom Big Red, vad det känns som skiljer detta system från ren information strypning eftersom det endast påverkar ett fåtal användare (de som konsumerar 2 GB eller mer data per månad) vid vissa tider och platser, men det är svårt att ser det något annat sätt. Om du är en av de drabbade, förväntar ett meddelande på din faktura eller Min Verizon konto, men du kan gå in och ut ur det drabbade grupp beroende på din användning. Hit källan länken nedan för alla detaljer - någon annan tycker att det är inte en tillfällighet denna policy dök upp strax före iPhone 4 kom till Verizon och håller på att genomföra veckor innan nästa iThing väntas anlända?

Verizon börjar "optimera" (läs: strypning) nätverk för de uppgifter hungriga användare ursprungligen visades på Engadget fre, 16 Sep 2011 23:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Droid-Life , Verizon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar