onsdag 21 september 2011

Adobe lanserar Flash Player 11, Air 3 föra HD-video och 3D-spel till alla

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/adobes-launching-flash-player-11-air-3-bringing-hd-video-and-3/:
Medan vi har haft tillgång till Adobe Flash Player 11 i beta formen i flera månader, meddelade företaget att det äntligen kommer att få officiellt, tillsammans med Air 3, nästa månad. Bland de många nya funktioner är stöd för accelererad 2D-och 3D-grafik med en påstådd 1000 gånger snabbare prestanda än Flash Player 10 och Air 2. Det räcker för att aktivera "console-kvalitet" spel på båda datorerna och anslutna TV och på mobila enheter (Android, Ios, Playbook) med en pre-release version av Flash 11 (en produktion släpper du kan ta på språng förväntas " en nära framtid "). Andra nya tillval inkluderar tillåter utvecklare att paketera AIR 3 tillsammans med sina applikationer i en enda installation, HD-videokvalitet på flera plattformar inklusive informationskrav, DRM för video uthyrning, 64-bitars stöd och mer. Kolla in Adobes tonhöjd till utvecklare med ett pressmeddelande och videor demo efter pausen, bland annat en titt på träffen IPAD spelet Machinarium som byggdes med dess verktyg.

Fortsätt läsa Adobes lansering Flash Player 11, Air 3 föra HD-video och 3D-spel till alla

Adobe lanserar Flash Player 11, Air 3 föra HD-video och 3D-spel till alla som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 07:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar