onsdag 21 september 2011

Roku meddelar Disney partnerskap, YouTube-kanal på gång

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/roku-announces-disney-partnership-youtube-channel-in-the-works/:
Roku har charmiga de byxorna Google och hängslena av Musse. Medierna streaming Företaget har belyst både utveckling av en YouTube-kanal och ett samarbete med Disney. Efter en inofficiell försök till viral video stjärnstatus var snabbt klämd av Google , har Roku bekräftat via Facebook planer på ett nytt YouTube-kanal. I en annan seger för Roku missbrukare lanserade företaget en Disney-kanal där fans av den tecknade besättningen kan svälja kortformen innehåll från Disney.com, inklusive animerade kortfilmer, filmtrailer och musikvideor. Som den anslutna första enheten att erbjuda innehåll från Magic Kingdom, ger vänskap Roku några allvarliga inflytande över sina konkurrenter , lagom till semestern utgifterna Spree.

Fortsätt läsa Roku meddelar Disney partnerskap, YouTube-kanal på gång

Roku meddelar Disney partnerskap, YouTube-kanal i verken ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 16:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gigaom , Zatz inte roligt! | källa Facebook | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar