onsdag 21 september 2011

LightSquared föreslår "enkel, prisvärd lösning" på det där irriterande GPS störningar fråga

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/lightsquared-proposes-simple-affordable-solution-to-that-pesk/:
Det är inte den första " lösning "som LightSquared har föreslagit för GPS-störning fråga som har kommit i vägen för sin LTE nätinstallation, men bolagets nu försöker pracka på en ny "enkel och prisvärd lösning" på problemet. Som inte innebär egentligen några ändringar i själva nätverket utan ändringar i hög precision GPS-hårdvara som inte håller. För detta ändamål har bolaget meddelat att det tecknat ett avtal med Javad GNSS, som säger att det kunnat konfigurera om filter och linjära förstärkare användas på befintliga mottagare och göra dem "helt kompatibelt med LightSquared botten 10 MHz spektrum." Enligt Javad, är sådana förändringar inte väntas öka försäljningspriset för nya konfigureras enheter för konsumenterna, även om det skulle antagligen vara någon kostnad för ombyggnad av befintliga enheter (de första enheterna för att testa förväntas bli tillgänglig nästa månad). Så kan det vara "enkla" och "prisvärd", men det verkar inte som om det nödvändigtvis är en "enkel" lösning. LightSquared pressmeddelande är efter pausen.

Fortsätt läsa LightSquared föreslår "enkel, prisvärd lösning" på det där irriterande GPS störningar fråga

LightSquared föreslår "enkel, prisvärd lösning" på det där irriterande GPS störningar frågan ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 14:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar