onsdag 21 september 2011

Twitter öppnar fotodelning via SMS om någon flygbolag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:
Vi är inte precis saknar sätt att dela ett foto på Twitter dessa dagar, men ett viktigt område som har kvar är den ärevördiga textmeddelande - vilket är ganska viktigt för de miljontals människor som inte har smartphones. Medan tweets via text har varit möjligt sedan dag ett, har Twitter just nu öppnat upp möjligheten att skicka en bild via SMS. Denna tjänst är endast tillgänglig på vissa bärare början - AT & T, Verizon och Cellular South i USA, Vodafone, O2 och Orange i Storbritannien, och Rogers i Kanada, plus Vodafone Italien, VIVA Bahrain och TIM Brasilien - men Twitter säger att det fungerar för att få funktionen för att ytterligare operatörer. Egentligen skicka en bild via text är lika enkelt som du förväntar dig (bara bifoga den till ditt meddelande och skicka det till ett lämpligt antal för ditt land), men du kommer naturligtvis måste vara medveten om eventuella extra avgifter din operatör kan införa.

Twitter öppnar fotodelning via SMS om någon flygbolag som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 15:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Next Web | källa Twitter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar