onsdag 21 september 2011

Befintliga Windows-telefoner för att få Mango uppdateras inom de kommande två veckorna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/21/existing-windows-phones-to-get-mango-update-within-the-next-two/:
Vi har redan bevittnat lanseringen av en Windows-telefon med mango och sett flera andra aviserat , så när är uppdateringen rulla ut till enheter fortfarande är verksamma på Nodo ? Enligt Microsofts officiella Windows Phone Blog, vi behöver bara vänta en vecka eller två innan uppdateringen börjar rulla ut. I Windows-teamet anger att den inte kommer att skjutas till telefonen OTA när den tiden kommer, så du vill för att du har rätt programvara ( Zune för PC , Windows Phone 7-kontakt för Mac) installerat på datorn innan allt detta går ner. Nu, ett varningens ord: vi skulle bli helt överraskad om varje telefon emot uppdateringen på samma dag - trots allt Nodo utbyggnaden sträckte sig över flera veckor innan den levererades överallt - så det är bäst om du utöva ett grad av tålamod om din telefon inte är klar redan första dagen, för säkerhets skull.

[Tack till alla som skickade detta i]

Befintliga Windows-telefoner för att få Mango uppdateras inom de närmaste två veckorna publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 21 Sep 2011 13:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Phone Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar